-->

​Vigtig info til alle vores kunder!

Som alle jo er klar over, er tiderne svære for alle i detail – og restaurationsbranchen, grundet energipriser, indkøbspriser mm. Derfor er vi nødt til at tænke kreativt og løsningsorienteret, for at få tingene til at løbe rundt og spare penge, så vi ikke skal hæve priserne på vores varer/ madlevering.

Vi har derfor fremadrettet valgt at levere en kold ret hver mandag, som bliver leveret sammen med den varme mad søndag. Det vil sige, at hvis i krydser af i mad om mandagen, vil denne blive leveret søndag og den kan sættes i køleskabet til i skal spise den.

​Det er naturligvis også muligt at bestille håndmadder til om mandagen og disse vil ligeledes blive leveret søndag.​​ Vi vil for en periode holde lukket hver mandag. Vi beklager at vi er nødsaget til at lave disse ændringer og håber dog at tiderne meget snart ændrer sig igen.

Håber på forståelse for dette tiltag.

Med venlig hilsen

M´s & M´s

Skovens restaurant.​​

Dagens ret med levering

Vi leverer i Næstved by til eftermiddag/aften hver dag mellem kl. 15.30 og 18.15.

Maden vil blive leveret i samme tidsrum hver dag +/- 30 min. Vi leverer til Gelsted, Herlufmagle, Glumsø, Fensmark og Toksværd til middag – dvs. at din mad vil blive leveret mellem klokken 11.30 og 13.30. Maden vil blive leveret i samme tidsrum hver dag +/- 30 min.

Hvordan kommer du i gang

  • ​Ring til os på 30 40 52 00og fortæl, at du gerne vil have et afkrydsningsskema ud til din adresse, så kommer en af vores chauffører ud til dig med den.
  • Se på vores hjemmeside under ”dagens ret” – print afkrydsningen ud og send/scan den til os pr. mail mm@mm-skovens.dk - eller aflever den fysisk til en af vores chauffører.

Du får udleveret 2 skemaer ca. d. 15. i hver måned. Du krydser dem begge af (så de er ens), Det ene afleverer du til Chaufføren og det andet har du selv, så du kan se hvilke dage du har bestilt mad. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker at få leveret mad. Dog skal der min. Bestilles 8 retter mad om mdr. Du kan også vælge fast levering hver dag, hver anden dag eller faste dage – så behøver du ikke at afkrydse og aflevere skemaet.

Betalingen

Vi opkræver dig for 4 eller 5 uger af gangen – bagud. Perioden vil fremgå på fakturaen – og den vil altid starte en mandag og slutte en søndag. Tilmeld gerne din regning til PBS, når du modtager din første faktura – der vil fremgå de oplysninger du skal bruge til banken.

Husk altid at tjekke din faktura igennem, da der jo kan ske fejl. – Hvis der skulle forekomme fejl på din faktura, kontakt os på 30405200 mandag – fredag mellem kl. 9 og 15.

(Alle priser er incl. Levering – priser står på afkydsningsskema)

Afmelding af mad

Afmelding af mad skal ske dagen inden afmeldingen – senest kl. 12 eller til chaufføren der kommer. – når du ikke at afmelde leveringen inden kl. 12 eller til chaufføren, kan du risikere at blive opkrævet det fulde beløb for denne.

Se næste periodes madplan

Bestil frisk helstegt skrubbe d. 8. juni

Følg os på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

M's & M's Aps

Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Klik her for rutevejledning

CVR: 41055863

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 40 52 00

E-mail: mm@mm-skovens.dk

Se kontrol rapport her