Forretter:
- Røget dyrekølle på ruccola med frisk revet parmesan og kerner
- Rimmet laks med havtornsirup, radise-crudite, samt urtecreme
- Hjemmelavet hønsesalat på bund af spæde blade m. sprødstegt bacon
- Rejer vendt i hvidløg og urter, på bund af mangosalat
”Der serveres hjemmebagt koldhævet brød og smør til alle vores forretter”
Kød:
- Marineret Skinkeyderlår
- Kylling bagt med basilikumspesto
- Porchetta (italiensk rullesteg med svær - rullet med urter)
- Rosastegt sousvide – grillet kalveculotte
- Marineret svinekam
TILVALG:
Oksemørbrad +35 kr. pr. person - Dyreryg + 35 kr. pr. person
Salat/grønt
- Salat med melon, frugt/bær og salatost
- Pastasalat vendt i pesto med ristede kerner
- Fintsnittet kålsalat med grønne asparges, ærter og granatæblekerner
- Salat med bagte og semi-dried tomater, salatost og kerner
- Romainesalat vendt med cæsardressing, hjemmelavede brødcroutons, parmesan og kerner