Velkomstdrink:
Vælg mellem Asti, Martini, Cider eller Brachetto
Forretter:
- Tapas buffet
- Høns i asparges m. tarteletter
- Røget laks m. skaldyrscreme
- Hønsesalat m. sprødstegt bacon og smørristet brød
- Cappacio på salat m. parmesan og olivenolie
Hovedretter:
- Rosastegt oksefilet m. smørristede kartofler, årstidens grønt, hertil svampesauce
- Buffet med 2 slags kød, 2 x kartoffel, 1 x salat, 2 slags sauce og årstidens grønt¨
- Kalvesteg stegt som vildt, hvide kartofler, waldorfsalat, tyttebær, surt og vildtflødesauce.
- Flæskesteg, med hvide og brune kartofler, rødkål, agurkesalat og brun sauce.
- Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, flødepeberrod, glaserede perleløg, bønner m. bacon og tilhørende brun sauce