-->

Mad til julefrokost til privatpersoner og virksomheder

Julefrokostmad ud af huset

Julefrokosten er for mange et fast holdepunkt i løbet af året. Det er et samlingspunkt for både familier, venner og ansatte i virksomheden, hvor man nyder den gode danske julemad i godt selskab med alt, hvad det indebærer.

Det kan dog være et stort arbejde at skulle stå og tilberede al den mad til julefrokost, som mange gæster forventer, der bliver serveret – især hvis der er tale om et større selskab. Derfor hjælper vi hos M's & M's gerne med at sørge for maden til din julefrokost.

Vi tilbyder levering af julemad til julefrosten for både privatpersoner og virksomheder i Næstved, Fensmark, Karrebæksminde. Hvis du bor et andet sted og godt kunne tænke dig at prøve vores julefrokost tilbud, så giv os gerne et kald alligevel.

Vi afholder også gerne julefrokosten hos os

Vi tilbyder ikke kun mad til julefrokost, som bliver leveret til din adresse. Vi afholder også gerne julefrokosten i et af vores festlokaler. Her har vi plads til 120 siddende gæster, og der er handicapvenlige forhold, så alle har mulighed for at deltage. Vi har stor erfaring med afholdelse af selskaber, og vi sørger naturligvis for en velsmagende julemenu tilberedt af friske råvarer – præcis som hvis vi skal levere mad til julefrokost på din adresse.

Hvad indeholder vores julemenu?

Vores julemenu kan indeholde det, som du ønsker. Typisk indeholder den de klassiske danske juleretter, som man nyder til en traditionel julefrokost, men vi tilbyder også udenlandsk mad, hvis du ønsker en mere utraditionel julefrokost. Mange vælger en buffet, men der kan også være mulighed for portionsanretning, fadservering eller em family-style middag, hvis du foretrækker det. Du er velkommen til at kontakte os for en dialog omkring mulighederne.

Hvad koster mad til julefrokost?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få leveret mad til julefrokost. Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange gæster der skal være mad til, og hvilken type mad du ønsker. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig på lige netop den julefrokostmenu, som du kunne tænke dig. Du skal bare kontakte os for en indledende snak om dit arrangement og dine ønsker til maden. 

Følg os på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

M's & M's Aps

Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Klik her for rutevejledning

CVR: 41055863

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 40 52 00

E-mail: mm@mm-skovens.dk

Se kontrol rapport her