-->

Mad til ældre leveres

Få leveret dagens ret hjem til dig

Igennem hele livet er det vigtigt at få et godt måltid mad til aften. Det gælder også, når alderdommen indtræder, selvom det for mange kan være svært at finde overskuddet eller lysten til at stå i køkkenet og lave mad til sig selv. Derfor tilbyder vi hos M's & M's mad til ældre, som bliver leveret direkte hjem til dig.

Sådan foregår vores madlevering til ældre

Vi tilbyder levering af vores mad til ældre i Næstved by til eftermiddag/aften hver dag mellem kl. 15:30 og 18:15. Maden vil altid blive leveret inden for det samme tidsrum hver eneste dag +/- 30 minutter.

Levering af maden til adresser i Herlufmagle, Glumsø, Fensmark, Karrebæksminde, Enø, Gelsted og Toksværd bliver leveret til middag. Det vil sige, at maden bliver leveret hver dag mellem kl. 11:30 og 13:30. Maden vil altid blive leveret inden for det samme tidsrum hver dag +/- 30 minutter.

På afkrydsningsskemaet, kan du se hvis der er ændringer i leveringstidspunktet, da vi et par enkelte dage om måneden leverer maden til alle områder omkring middagstid – hvis det er kolde anretninger der er på menuen.

Praktiske informationer om bestilling af vores mad til ældre

Ca. d. 15. i hver måned får du udleveret to skemaer, som du bruger til at bestille maden. Du skal krydse begge skemaer af, så de er ens – det vil sige med den samme bestilling. Det ene skema afleverer du efterfølgende til vores chauffør, mens du beholder det andet selv, så du kan følge med i, hvilke dage du har bestilt mad til, og hvad du skal have at spise.

Du bestemmer selv, hvor mange dage du ønsker at bestille mad til. Det kan enten være hver dag eller enkelte dage i ugen. Dog skal du bestille minimum 8 retter mad om måneden.

Hver måned kommer der et nyt menukort – det kan du finde her.

Hvad koster madordning til ældre?

Vores priser på mad til ældre er som følger:

  • Dagens ret inkl. levering: 84 kr.
  • Lørdagsdessert: 25 kr. (leveres kun i forbindelse med bestilling af varm mad)
  • Håndmad: 14 kr. pr. stk. (leveres kun i forbindelse med bestilling af varm mad)

Vi opkræver betaling for enten fire eller fem uger ad gangen og altid bagud. Du kan med fordel tilmelde din faktura PBS, hvis du ønsker en fast aftale om levering.

Følg os på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

M's & M's Aps

Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Klik her for rutevejledning

CVR: 41055863

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 40 52 00

E-mail: mm@mm-skovens.dk

Se kontrol rapport her