-->

Selskabslokaler med mad inkluderet​

Lokaler til fest og andre arrangementer i Næstved

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, guldbryllup eller bare fest og leder du efter de perfekte selskabslokaler, som du kan holde festen i? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos M's & M's har vi store festlokaler i vores restaurant i Næstved, som har plads til 120 siddende gæster. Vi afholder mange forskellige selskaber, og vi har derfor mange gæster, der kommer fra både lokalområdet, Karrebæksminde, Fensmark og omegn.

Vi har festlokaler ethvert arrangement

Vores lokaler til fest kan danne rammerne om mange forskellige typer arrangementer. Vi har blandt andet:

  • ​Lokaler til guldbryllup
  • ​Lokaler til bryllup
  • ​Lokaler til konfirmation
  • ​Lokaler til barnedåb
  • ​Lokaler til fødselsdag
  • ​Lokaler til begravelse
  • Lokaler til påskefrokost.

Vi udlejer også gerne vores selskabslokaler til virksomheder, men vi kan også levere maden til jeres arrangement, hvis det ønskes i stedet for.

Vores lokaler har handicapvenlige forhold, så alle har mulighed for at tilgå dem.​

Vi sørger også for festmaden

Når du booker et af vores festlokaler, så medfølger der også mad til festen. Det kan for eksempel være i form af en buffet, portionsanretninger eller fadservering. Sammen finder vi ud af, hvad der vil være den rigtige løsning for lige netop dig og dit selskab.

Vi tilbyder både dansk og udenlandsk mad, så der er noget at vælge imellem for enhver smag og til ethvert arrangement, hvad enten du er til det traditionelle eller det utraditionelle.

Hvad koster leje af selskabslokaler?

Vores priser på leje af lokaler til fest inkl. mad afhænger blandt andet af størrelsen på dit arrangement, samt den mad du ønsker at bestille. Vi har mange forskellige pakkeløsninger at vælge imellem, uanset om du skal holde guldbryllup, konfirmation, fødselsdag eller en helt anden type fest.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en indledende snak omkring dit arrangement, og hvis du ønsker det, beregner vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Følg os på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

M's & M's Aps

Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Klik her for rutevejledning

CVR: 41055863

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 40 52 00

E-mail: mm@mm-skovens.dk

Se kontrol rapport her