-->

Frokostordning til virksomheder

Få en fast aftale om frokost til dine medarbejdere

Frokosten er et af dagens vigtigste måltider – især for medarbejderne i en virksomhed. Det er frokosten, der skal give energi til resten af dagen, så eftermiddagens arbejdsopgaver kan blive løst på samme vis som formiddagens.

Hvis du godt kunne tænke dig at sikre, at dine medarbejdere får sund og nærende frokost, der giver energi til resten af dagen, så kan du med fordel indgå en aftale om en frokostordning med os hos M's & M's. Vi tilbyder levering af frokost til virksomheder i blandt andet Næstved, Karrebæksminde, Fensmark og omegn, og vi leverer således også gerne frokosten til din virksomhed og dine ansatte.

Hvad indebærer en frokostordning?

En frokostordning indebærer typisk, at vi sørger for at levere frokosten til din virksomhed og dine ansatte hver dag i løbet af ugen. På den måde slipper dine medarbejdere selv for at tage frokost med på arbejde, hvilket er en stor fordel for mange. Samtidig er du med vores frokostordning sikret, at alle medarbejdere bliver mætte, og at de får nærende og energirig mad, der sørger for, at de også har energi og overskud til at udføre deres arbejde om eftermiddagen.

Få en skræddersyet frokostløsning

Vi tilbyder gerne skræddersyede løsninger, og vi kan dermed sammensætte en frokostordning, der lever op til dine ønsker og behov i forhold til selve maden, men også prisen. Nogle virksomheder vælger at betale for hele frokostordningen selv, så medarbejderne spiser gratis, mens andre vælger at betale en del af maden, mens medarbejderne betaler resten.

Levering af frokost til din virksomhed

Vi sørger for leveringen af frokosten til din virksomhed inden for det aftalte tidsrum, så du kan være sikker på, at maden altid er klar til dine ansatte, når det er blevet tid til dagens frokostpause. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores frokostordning eller for at indgå en fast aftale med os omkring levering af frokost til din virksomhed. 

Følg os på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

M's & M's Aps

Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved
Klik her for rutevejledning

CVR: 41055863

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 40 52 00

E-mail: mm@mm-skovens.dk

Se kontrol rapport her